Fyts Fest

(Fiets Festival)

Dit zijn de momenten waarvoor je fietst! Maar wielrennen is niet alleen hard trappen, aldus Maarten Ducrot. En wat had Maarten gelijk tijdens de Kâld Kletske Klinkerkoers van 25 september 2022. En we gaan door! De  KKKK twatûzen23 editie staat weer voor de deur.

Wat kun je verwachten? Een dag als geen ander! In de vroege ochtend start je nog even rustig met een espresso vanuit de koffiebakfiets voor de broodnodige legale doping. Eenmaal onderweg komt al snel de aankondiging van het eerste segment. Genieten van het mooie Fryske landschap is er even niet meer bij. Formeren die trein en knallen maar!  Na 140km achter de kiezen hoor je in de verte de muziek al spelen, tijd voor het Fyts Fest!  Ontvangst met een Kâld Kletske op het sfeervolle terras van Brouwerij Dockum. Met een burger of een pizza erbij is het compleet en kunnen de sterke verhalen beginnen. 

Wees er snel bij en zorg dat je een ticket kan bemachtigen voor de KKKK twatûzen23 editie op 17 september. 

Bak(fiets) koffie

De beste espresso om je dag mee te starten of halverwege de koers staat voor je klaar bij Brouwerij Dockum. Uiteraard zit dit bij de prijs in.

De beste routes

Onze rûtemasters hebben er wederom alles aan gedaan om de mooiste en meest uitdagende routes door Fryslân voor je uit te stippelen. Kies je afstand 55, 100 of 150km over de weg of 50 of 90km offroad.

Muziek

Dit zijn de momenten waarvoor je fietst! Maar wielrennen is niet alleen hard trappen, aldus Maarten Ducrot. Nee de Kâld Kletske Klinkerkoers is veel meer dan alleen dat. Tijdens het Fyts Fest bieden we je ook de beste live muziek. Bereid je voor op een feestje om niet snel te vergeten!

Foodtrucks

Na afloop van de koers staan er diverse foodtrucks voor je klaar met overheerlijk eten. Je krijgt 4 munten om alvast een gat in de voorraad te slaan. Daarnaast vind je onderweg op elke route de nodige gratis brandstof om bij te tanken.

Programma

0800 - 0900 start 150km RACE

0900 - 1000 start 100km RACE en 90km MTB

1000 - 1100 start 55km RACE en 50km MTB

1200 - 1800 afterparty met Live muziek en Foodtrucks

1500 prijsuitreiking van de Klinkerbokaal snelste Vrouw en Man

Locatie: Brouwerij Dockum

Deelnamepakket

De perfecte espresso voor of halverwege je rit

Verzorgingsposten langs de routes

Materiaalsupport bij Brouwerij Dockum

Live Muziek vanuit een topterras

4 munten voor de verschillende Foodtrucks of Spesjaalbiertjes

Gratis sokken van Sockeloen