Fyts Fest

(Fiets Festival)

Dit zijn de momenten waarvoor je fietst! Maar wielrennen is niet wachten tot de storm gaat liggen... Het is leren dansen in de regen. En dat hebben we geweten tijdens de Kâld Kletske Klinkerkoers van 17 september 2023. 

Bak(fiets) koffie

De beste espresso om je dag mee te starten of halverwege de koers stond voor je klaar bij Brouwerij Dockum. Uiteraard alles bij de prijs in.

De beste routes

Onze rûtemasters hadden er wederom alles aan gedaan om de mooiste en meest uitdagende routes door Fryslân voor je uit te stippelen. Er was keuze uit 55, 100 of 150km over de weg of 50 of 90km offroad.

Muziek

Dit zijn de momenten waarvoor je fietst! Maar wielrennen is niet alleen hard trappen, aldus Maarten Ducrot. Nee de Kâld Kletske Klinkerkoers is veel meer dan alleen dat. Tijdens het Fyts Fest bieden we je ook de beste live muziek. Bereid je voor op een feestje om niet snel te vergeten!

Foodtrucks

Na afloop van de koers staan er diverse foodtrucks voor je klaar met overheerlijk eten. Je krijgt 4 munten om alvast een gat in de voorraad te slaan. Daarnaast vind je onderweg op elke route de nodige gratis brandstof om bij te tanken.