Fyts Fest

(Fiets Festival)

Dit zijn de momenten waarvoor je fietst! Maar wielrennen is niet alleen hard trappen, aldus Maarten Ducrot. En wat had Maarten gelijk tijdens de Kâld Kletske Klinkerkoers van 25 september 2022. En we gaan door! De  KKKK twatûzen23 editie staat weer voor de deur.

Wat kun je verwachten? Een dag als geen ander! In de vroege ochtend start je nog even rustig met een espresso vanuit de koffiebakfiets voor de broodnodige legale doping. Eenmaal onderweg komt al snel de aankondiging van het eerste segment. Genieten van het mooie Fryske landschap is er even niet meer bij. Formeren die trein en knallen maar!  Na 140km achter de kiezen hoor je in de verte de muziek al spelen, tijd voor het Fyts Fest!  Ontvangst met een Kâld Kletske op het sfeervolle terras van Brouwerij Dockum. Met een burger of een pizza erbij is het compleet en kunnen de sterke verhalen beginnen. 

Wees er snel bij en zorg dat je een ticket kan bemachtigen voor de KKKK twatûzen23 editie op 17 september. 

Bak(fiets) koffie

De beste espresso om je dag mee te starten of halverwege de koers staat voor je klaar bij Brouwerij Dockum. Uiteraard zit dit bij de prijs in.

De beste routes

Onze routemeister heeft er wederom alles aan gedaan om de mooiste en meest uitdagende routes door Fryslân voor je uit te stippelen. Kies je afstand 50, 100 of 150km over de weg of 55km offroad.

Muziek

Dit zijn de momenten waarvoor je fietst! Maar wielrennen is niet alleen hard trappen, aldus Maarten Ducrot. Nee de Kâld Kletske Klinkerkoers is veel meer dan alleen dat. Tijdens het Fyts Fest bieden we je bijvoorbeeld de beste live muziek. Bereid je voor op een feestje om niet snel te vergeten!

Foodstands

Na afloop van de koers staan er diverse foodstands voor je klaar met overheerlijk eten. Al het eten van de foodstands op het Fyts Fest zitten bij de prijs in. Daarnaast vind je onderweg op elke route de nodige brandstof om bij te tanken.

Programma

0800 - 1030 inschrijving, koffie en vrije start
1300 - 1800 afterparty met foodstands en live muziek
1500 prijsuitreiking van de Klinkerbokaal door een special guest
Locatie: Brouwerij Dockum

Deelnamepakket

De perfecte espresso voor of tijdens je rit
Verzorgingsposten langs elke route
Materiaalsupport bij Brouwerij Dockum
Live muziek op een topterras
Tiptop verzorgd comfort food vanuit de verschillende Foodstands
De inmiddels beruchte Goodiebag
Prijzen voor de winnaars

alleen de drankjes zijn voor eigen rekening