fiets festival

Dit zijn de momenten waarvoor je fietst. Maar wij gaan verder dan de fiets. De Kâld Kletske Klinkerkoers is een volledig verzorgd Fiets Festival. Na afloop van één van de mooie routes door Noardeast-Fryslân staat de brouwer voor je klaar met de beste ‘spesjaal’ biertjes van Kâld Kletske en kun je genieten van Live muziek, Foodtrucks, Foodstands en live verslag van het WK wielrennen op de weg.

Fietsenstalling

Je kunt je fiets met een gerust hart achterlaten, terwijl je met je vrienden geniet van een koud biertje. Volledig afgesloten en alleen toegankelijk vanaf het Fiets Festival terrein vind je een bewaakte ruimte om je fiets te stallen. 

Live muziek

De band neemt je mee naar de rockabilly, western & swing music van de jaren '40 en '50. Met hun geweldige uitstraling en super sound belooft dit een dag te worden om niet te vergeten. Bij terugkomst in Brouwerij Dockum staan Tiffany and the Rhythm Boys klaar voor een fantastische muzikale voortzetting van jouw avontuur op, maar vooral ook naast de fiets.

gratis Kâld kletsKe

Na afloop staat er een welverdiend Kâld Kletske voor je klaar. Daarnaast is er gratis toegang tot de foodtrucks en foodstands op het Fiets Festival. 

foodstands en biertruck

Een overheerlijke burger van de Molkerij op Brioche brood met de bier mayonaise van Kâld Kletske in combinatie met de mooie, goudgele kleur en een stevige, volle schuimkraag van Kâld Kletske Blûn. Zomaar een combinatie  waar je voor kan gaan bij de Foodtruck en Foodstands op het Fiets Festival. Brouwerij Dockum staat voor je klaar zodat het je nergens aan zal ontbreken.

awards

Voor de snelste renner en renster op de beruchte sectoren wacht ook dit jaar de felbegeerde klinkerbokaal. 

live WIELRENNEN

Zit je werk erop? De profs moeten nog even. We gaan voor de nieuwe editie op zoek naar een aansprekende koers om live op de grote schermen  te tonen. 

In Martigny Zwitserland strijdt de crème de la crème om de regenboogtrui van Mads Pedersen over te nemen. Binnen in brouwerij Dockum staan de schermen klaar om jullie de gelegenheid te geven onze Nederlandse toppers over de bergen te schreeuwen. Van start tot finish, wij zijn erbij!