De Kâld Kletske Klinkerkoers

Op 28 september staat brouwerij dockum in het teken van Speciaalbieren, BBQ's en koersen over de klinkers en kasseien in de hel van Noardeast-Fryslân

Aanmelden is mogelijk vanaf 9.00u en de start voor beide routes is tussen 9.30u en 10.30u

Op 28 september wordt Brouwerij Dockum omgedoopt tot het grootste wielercafé van Nederland. Deze adembenemende locatie is het toneel van de start en finish van de jongste wielertocht die Friesland rijk is. Maar de Kâld Kletske Klinkerkoers is meer dan alleen een koers. Na afloop is Brouwerij Dockum de locatie om te chillen, koers te kijken, heerlijk te BBQ'en en speciaalbiertjes te drinken. Kortom ...

JE BESTE AVONTUUR OP EN NAAST DE FIETS!

Op een toplocatie in Dokkum staan de tv schermen klaar want na de klinkerkoers staan de beste wielrensters ter wereld klaar voor het WK op de weg in Bradford. Verdere informatie over de overige activiteiten in het wielercafé zal nog volgen.


De Kâld Kletske Klinkerkoers biedt je méér dan alleen een uitdagend parcours. ’s Middags gaan namelijk de BBQ’s aan en kunnen de sterke verhalen de ronde doen. 


Bereid je na de bbq voor op een fantastisch feest met live muziek en de lekkerste spesjaal bieren van Kâld Kletske in Brouwerij Dockum.


Overtuigd? Schrijf je nu in