Ynskriuwing Twatûzen23

(Inschrijven 2023)

Deelname aan de Kâld Kletske Klinkerkoers is deelname aan een volledig verzorgde toertocht met gratis koffie voor of tijdens de toertocht en gratis verzorgingsposten. Daarnaast ontvang je na afloop de gesoigneerde sokken van Sockeloen en 4 munten voor een overheerlijk aanbod vanuit de verschillende Foodtrucks op het Fiets Festival. Dan alleen nog even nagenieten met één van de spesjaalbiertjes op een topterras waar de muziek al door de boxen klinkt. Tsjoch!

De Kâld Kletske Klinkerkoers vindt plaats onder de vlag van de NTFU en heeft vanaf 2021 zelfs het keurmerk extra goed geregeld ontvangen. Inschrijving is €25 p.p. en kan via onderstaande knop of direct via fietssport.nl. We hebben er zin in, ben je er klaar voor? 

SAMENWERKING MET HET RONALD MCDONALD KINDERFONDS

Elk jaar zoeken we de samenwerking met een nieuw goed doel. In 2023 werkt de Kâld Kletske Klinkerkoers samen met het Ronald McDonald Kinderfonds. 10% van je inleg gaat direct richting het Ronald McDonald Kinderfonds. Maar bij deze 10% hoef je het natuurlijk niet te laten, dus doneer nu!

Met je aanmelding ga je akkoord met het deelnemersreglement