De Kâld Kletske Klinkerkoers

de hel van Noardeast-Fryslân

de routes

130 km 

8:30-9:30U

Omdat er nog zoveel mooie, uitdagende klinkers en kasseien klaar liggen om overheen te rijden, hebben we ook dit keer een route samengesteld om je vingers bij af te likken. Om in de woorden van Juan Antionio Flecha te blijven, 'Het is een belediging voor de kasseien om er zacht overheen te rijden'. Volledig uitgepijld en twee maand voor de klinkerkoers beschikbaar in GPS download.

80 km 

09:00-10:00U

Voor de iets minder getrainde pedaleurs is er een 80 km route beschikbaar. Natuurlijk ook te doen met de mountainbike, cyclocrosser of gravel bike en twee maand voor de klinkerkoers beschikbaar in GPS download.

offroad GPS route

10:30-11:30U

Dit keer nieuw op de agenda is de OFFROAD GPS ROUTE. Een route van circa 50 km. Laat je verrassen door onze route verkenners en ga de uitdaging aan. Waarschuwing: deze route bevat erg weinig klinkers! Twee maand voor de klinkerkoers is de Offroad GPS route download beschikbaar.

segmenten

Voor de snelste renner en renster op de beruchte sectoren wacht ook dit jaar de felbegeerde klinkerbokaal en eeuwig opscheprecht. Word lid van onze Strava club als je meegenomen wil worden in de uitslagen. De winnaar is degene met de snelste totale tijd over alle sectoren. Houd de socials in de gaten voor de bekendmaking van de segmenten van 2020. 

verzorgingsposten

Niet alleen ná de klinkerkoers maar ook tijdens de klinkerkoers zal niemand iets tekort komen. Elke route zal worden voorzien van de nodige ravitaillering om genoeg brandstof binnen te krijgen. Binnenkort meer info over de exacte locaties van de verzorgingsposten.

ehbo en mecanicien

Ook dit jaar staat onze EHBO en mecanicien voor je klaar waar nodig. We gaan er uiteraard vanuit dat dit voor niemand nodig zal zijn. De benodigde telefoonnummers zullen tijdens inschrijving worden uitgereikt.

verkeersregels

De Kâld Kletske Klinkerkoers vindt plaats op de openbare weg en is niet afgezet. Hou je daarom aan de regels zoals deze in het reguliere verkeer gelden. 

Vroege vogel?

Onder de Early Bird inschrijvers verloten we ook dit jaar een inmiddels beroemd Kâld Kletske Klinkershirt. Schrijf je in voor 1 augustus en maak kans op dit unieke collectors item.