De Kâld Kletske Klinkerkoers

De hel van Noardeast-Fryslân
Zondag 26 September 2021

150 km Route

8:30-10:30U

Omdat er nog zoveel mooie, uitdagende klinkers en kasseien klaar liggen om overheen te rijden, hebben we ook dit keer een route samengesteld om je vingers bij af te likken. Om in de woorden van Juan Antionio Flecha te blijven, 'Het is een belediging voor de kasseien om er zacht over heen te rijden'. Volledig uitgepijld en drie maanden voor de klinkerkoers beschikbaar in GPS download.

100 km Route

8:30-10:30U

Voor de iets minder getrainde pedaleurs is er een 100 km route beschikbaar. Natuurlijk ook te doen met de mountainbike, cyclocrosser of gravel bike en drie maanden voor de klinkerkoers beschikbaar in GPS download.

Offroad Routes

8:30-10:30U

Dit keer nieuw op de agenda zijn de OFFROAD GPS ROUTES. Routes van circa 50 km en 95 km. Laat je verrassen door onze route experts en ga de uitdaging aan. Waarschuwing: deze routes bevatten erg weinig klinkers! Drie maanden voor de klinkerkoers zijn de Offroad routes beschikbaar in GPS download.

Segmenten


Voor de snelste renner en renster op de beruchte sectoren wacht ook dit jaar de felbegeerde klinkerbokaal en eeuwig opscheprecht. De enige voorwaarden voor deelname zijn lid worden van onze Stravaclub en uiterlijk 14:00u je bestanden uploaden. De winnaar is degene met de snelste totale tijd over alle sectoren. Houd de socials in de gaten voor de officiële bekendmaking van de segmenten van 2021.

Verkeersregels

De Kâld Kletske Klinkerkoers vindt plaats op de openbare weg en is niet afgezet. Hou je daarom aan de regels zoals deze in het reguliere verkeer gelden. 


Ravitaillering

Niet alleen ná de klinkerkoers maar ook tijdens de klinkerkoers zal niemand iets tekort komen. Elke route zal worden voorzien van de nodige ravitaillering om genoeg brandstof binnen te krijgen. Binnenkort meer info over de exacte locaties van de verzorgingsposten.

EHBO 

Ook dit jaar staat onze EHBO voor je klaar waar nodig. We gaan er uiteraard vanuit dat dit voor niemand nodig zal zijn. De benodigde telefoonnummers zullen tijdens inschrijving worden uitgereikt.

Fietsenstalling

Je kunt je fiets met een gerust hart achterlaten, terwijl je met je vrienden geniet van een koud biertje. Volledig afgesloten en alleen toegankelijk vanaf het Fiets Festival terrein vind je een ruimte om je fiets te stallen. VROEGE VOGEL?

Onder de Early Bird inschrijvers verloten we ook dit jaar het inmiddels legendarische Kâld Kletske Klinkershirt. Schrijf je vóór 22 juni in via onderstaande knop en maak kans op dit unieke collectors item, speciaal ontworpen voor de hel van Noardeast-Fryslân!