De Kâld Kletske Klinkerkoers

De hel van Noardeast-Fryslân
Zondag 26 September 2021

150 km Route

Omdat er nog zoveel mooie, uitdagende klinkers en kasseien klaar liggen om overheen te rijden, hebben we ook dit keer een route samengesteld om je vingers bij af te likken. Om in de woorden van Juan Antionio Flecha te blijven, 'Het is een belediging voor de kasseien om er zacht over heen te rijden'. Volledig uitgepijld en via fietssport.nl te downloaden.

100 km Route

Voor de iets minder getrainde pedaleurs is er een 100 km route beschikbaar. Naast de racefiets natuurlijk ook te doen met de mountainbike, cyclocrosser of gravel bike en via fietssport.nl te downloaden.

Offroad Routes

Dit keer nieuw op de agenda zijn de OFFROAD GPS ROUTES. Routes van circa 55 km en 105 km. Laat je verrassen door onze route experts en ga de uitdaging aan. Waarschuwing: deze routes bevatten erg weinig klinkers! Ook deze routes zijn via fietssport.nl te downloaden.

Segmenten

Voor de snelste renner en renster op de beruchte sectoren wacht ook dit jaar de felbegeerde klinkerbokaal en eeuwig opscheprecht. De enige voorwaarden voor deelname zijn lid worden van onze Stravaclub en uiterlijk 14:30u je bestanden uploaden. De winnaar is degene met de snelste totale tijd over alle sectoren. Houd de socials in de gaten voor de winnaars van 2021.

Verkeersregels

De Kâld Kletske Klinkerkoers vindt plaats op de openbare weg en is niet afgezet. Hou je daarom aan de regels zoals deze in het reguliere verkeer gelden. 


Ravitaillering

Niet alleen ná de klinkerkoers maar ook tijdens de klinkerkoers zal niemand iets tekort komen. Elke route zal worden voorzien van de nodige ravitaillering om genoeg brandstof binnen te krijgen.

EHBO 

Ook dit jaar staat onze EHBO voor je klaar waar nodig. We gaan er uiteraard vanuit dat dit voor niemand nodig zal zijn. De benodigde telefoonnummers zullen tijdens inschrijving worden uitgereikt.

Fietsenstalling

Je kunt je fiets met een gerust hart achterlaten, terwijl je met je vrienden geniet van een koud biertje. Volledig afgesloten en alleen toegankelijk vanaf het Fiets Festival terrein vind je een ruimte om je fiets te stallen. Koersshirt al binnen?

Na afloop van de Kâld Kletske Klinkerkoers  is er een beperkte voorraad van dit inmiddels legendarische Kâld Kletske Klinkershirt verkrijgbaar. Is jouw maat niet verkrijgbaar? Nabestellen kan uiteraard ook nog.